Over ons

Deze website is voor en door zelfstandige kunsthistorische professionals. Doel is zzp’ers in de branche een platform te bieden waarop zij beter zichtbaar en vindbaar zijn voor opdrachtgevers en waarop zij met elkaar in contact kunnen komen. Initiatiefnemers zijn Gerdien Wuestman en Marguerite Tuijn, beiden al jaren als zelfstandige kunsthistorici actief binnen de museale wereld. De site is online sinds de herfst van 2010.

Op de website worden uitsluitend diensten aangeboden door kunstprofessionals met ruime ervaring in de branche. Alle deelnemende zelfstandigen zijn jarenlang werkzaam in hun specialisme en hebben toonaangevende musea en andere organisaties als opdrachtgevers. Belangstellenden kunnen per e-mail contact opnemen met de initiatiefnemers over de voorwaarden: info@kunstprofessionals.nl

Deelnemers

Voorbehoud

Het onderstaande is van toepassing op deze website. Door de website te gebruiken stemt u in met deze disclaimer. Ondanks de genoemde criteria aanvaarden de initiatiefnemers geen aansprakelijkheid voor de juistheid van de gegevens, noch voor de kwaliteit van de door individuele deelnemers geleverde diensten. De afspraken tussen leveranciers en afnemers die elkaar via deze site hebben gevonden, moeten door hen onderling worden gemaakt. Dit blijft onder alle omstandigheden de verantwoordelijkheid van de deelnemers en opdrachtgevers zelf.

Uitsluiting van aansprakelijkheid

Alle informatie op deze website is bedoeld voor persoonlijk gebruik. Aan de informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Wijzigingen en typefouten worden voorbehouden. De initiatiefnemers spannen zich in om de informatie op deze webpagina’s zo nauwkeurig en actueel mogelijk te laten zijn. Zij aanvaarden geen enkele verantwoordelijkheid voor schade op welke manier dan ook ontstaan door gebruik, onvolledigheid of onjuistheid van de aangeboden informatie op deze website.

Beschikbaarheid

De informatie en aanbevelingen op deze website kunnen zonder voorafgaande waarschuwing of kennisgeving worden gewijzigd. De initiatiefnemers spannen zich in om deze website zo veel mogelijk beschikbaar te stellen, maar aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor eventuele gevolgen van (tijdelijke) niet-beschikbaarheid.

Auteursrechten en intellectuele eigendomsrechten

Het auteursrecht op deze website berust bij de initiatiefnemers of bij derden die (beeld)materiaal beschikbaar hebben gesteld voor gebruik op deze site. Vermenigvuldiging in wat voor vorm dan ook is alleen toegestaan na voorafgaande schriftelijke toestemming van de initiatiefnemers.