Frank Welkenhuysen

Kunsthistoricus en beëdigd / register taxateur voor 17de-eeuwse tot en met hedendaagse schilderkunst

Frank Welkenhuysen

Terug

in het kort

Frank Welkenhuysen is kunsthistoricus en beëdigd / register taxateur voor 17de-eeuwse tot en met hedendaagse schilderkunst. Taxaties voert hij uit onder andere uit voor musea, overheden en particuliere collectioneurs. Frank Welkenhuysen is ook beëdigd makelaar voor kunst en in die rol adviseert hij kopers en verkopers bij de aan- en verkoop van kunstwerken. Als curator was hij de afgelopen jaren betrokken bij tentoonstellingen en museale exposities in binnen- en buitenland.  Voor het AVRO-TROS tv-programma ‘ Tussen Kunst & Kitsch’ was hij de afgelopen 30 jaar actief als expert voor de 19e en 20e eeuwse schilderijen.

 

Specialismen van galerie/kunsthandel Frank Welkenhuysen zijn onder andere het werk van M.C. Escher en de schilderkunst van Nederlandsch-Indië/Indonesië. Graag is Frank u met zijn expertise van dienst. Bijvoorbeeld bij waardebepalingen van kunst voor verzekering, schade, verdeling of aan- en verkoop van kunstwerken.

Neem bij vragen contact op met Frank Welkenhuysen via telefoon +31 6 252 12 877 of e-mail: info@kunstexpert.com

www.kunstexpert.com

 

Als directeur en mede-eigenaar van ‘De Kluis CF’ kan Frank Welkenhuysen u ook behulpzaam zijn bij vragen over de opslag van schilderijen, antiek en kostbaarheden.

www.de-kluis.com

projecten / publicaties

 

wij vragen uw geduld, deze informatie wordt binnenkort aangevuld